Keressük a jövő szegedi kommunikáció szakosait.

Lehajolsz 100 000,- Forintért?

Érdekel a médiade riaszt a tandíj? Tanulj Szegeden és tüntesd el a felét már most!

  1. Írj esszét, vagy készíts egy rövid videót!
  2. Formáld meg a SZTEKOMM már használt logóját!
  3. Csinálj reklámot egy fiktív terméknek, szolgáltatásnak vagy helynek!

Minden kategória nyertesének megfelezzük az önköltségi díját, a további helyezettek tandíjának pedig a negyedét álljuk.

Ne add alább, válassz egy világszerte jegyzett igazi tudományegyetemet!

Részletes versenyfeltételek

A versenyen a 2018/2019. tanévben végzős, 2019-ben felvételiző középiskolások indulhatnak. Pályázni három kategóriában lehet:

  • Írj esszét, vagy készíts egy rövid videót kedvenc filmedről, sorozatodról, videojátékodról, könyvedről! Az írott anyagot, illetve a videó YouTube linkjét a tandijfelezo@gmail.com e-mail címre küldd!
  • Formáld meg a SZTEKOMM már használt logóját (lásd itt) bögrékből, katicabogarakból. poloskákból, vagy bármi egyébből! Készítsd el bármilyen ötletes megjelenítését és posztold nyilvánosan az Instagramon, vagy a Facebookon a #tandijfelezo és a #sztekommhashtaggel!*
  • Csinálj reklámot egy fiktív terméknek, szolgáltatásnak, vagy helynek! Küldhetsz rádiós vagy videós anyagot, de ha egy képbe is bele tudsz sűríteni egy üzenetet, azt is várjuk. Bármi jöhet, mindegyikből akár több, a lényeg, hogy mutasd meg a kreativitásod! Küldd el nekünk a tandijfelezo@gmail.com címre.
  • * Az Instagram és Facebook esetében ne felejtsd el a publikus posztolást!

A versenyműveket a tanszék oktatóiból és kommunikációs szakemberekből felálló zsűri bírálja el.

Beküldés

Kész munkádat a fent jelzett csatornákon, platformokon oszthatod meg velünk. Arra mindenképpen ügyelj, hogy ne feledd eljuttatni hozzánk saját neved, iskolád nevét, és rendszeresen használt email címed!

Díjak

  1. A kategóriák első helyezettjeinek esetében egyetemi önköltségi díjuk felét mi álljuk egy félévre, ha a szegedi kommunikáció és médiatudomány szakon tanulnak tovább.
  2. A kategóriák második helyezettjeinek önköltségi díjába 25%-kal segítünk be, ha a szegedi kommunikáció és médiatudomány szakon tanulnak tovább.
  3. A harmadik helyezettek látogatást tehetnek a tanszék szakmai partnereinél, illetve a kommunikáció, public relations és marketing területéről összeállított könyvcsomagot kapnak.

A győztesek és helyezettek teljesítményét az SZTE Bölcsészettudományi Kar dékánja hivatalos oklevéllel ismeri el.

A nyeremények nem átruházhatók, készpénzre nem válthatók. A kiíró megfelelő pályázatok hiányában fenntartja magának a jogot a díjak egy részének visszatartására.

Szegedi Tudományegyetem Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszék, 2018.