Mobil- és közösségi média speciális képzés

Metronóm, iránytű, hőmérő - ma egy mobil mindezt tudhatja és még sok mindenben segíthet. A mobil- és közösségi média meghatározó piaci szereplőivel közös képzésünk célja az, hogy a jövő kreatív ipari munkatársait és tudatos mobil használóit képezzük.
Csatlakozz!

Miről szól a képzés?

A képzés a mobil- és közösségi kommunikációval kapcsolatos elméleti és gyakorlati ismereteket adja át a hallgatóknak. És ami nem mellékes: az elsajátítás bizonyítékaként egy új szakképzettséget igazoló oklevelet.

Témák: digitális társadalom és –kultúra; okos mobileszközök és platformok; felhasználói szokások és piackutatás; újmédiás hardverek és szoftverek; hatékony kommunikáció a közösségi csatornákon; közösségi médiás marketing eszközök; mobilos alkalmazások tervezése; startupok és projektmenedzsment.

Szakmai partnereink:

 

Milyen formákban működik a képzés?

A Kommunikáció és méduiatudomány alapképzés részeként, az SZTE kommunikáció és médiatudomány BA alapszakján tanuló hallgatóknak költségtérítés-mentesen.

Kik jelentkezhetnek?

Mivel a mobiltechnológia és a közösségi média hatása szinte minden szakmában érezhető, ezért a képzsbe bármilyen szakirányról lehet csatlakozni.

Mennyi elfoglaltsággal jár a speciális képzés?

A képzés mégy szemeszteres, nappali rendszerű képzés. A szemeszter majd minden péntekjén az iparág vezető munkatársaival találkozhatsz. Emellett egy-két hétköznap estén is vannak előadások.

Hol helyezkedhetek el ezzel a tudással?

Egyik végzettség sem garantálja az elhelyezkedést, de az alábbi területeken jelentősen megnőnek az esélyeid, ha értesz a mobilkommunikációhoz és a közösségi médiához:

Ezeken a munkahelyeken designer, strategic planner, copywriter, online tartalomfejlesztő, közösségimédia-felelősök, közösségi média marketing asszisztens néven találjuk a képzés által érintett területek felelőseit.

Mivel a mobiltechnológia és a közösségi média átszövi életünket, magyartanárként, orvosként, saját vállalkozásod vezetőjeként vagy mérnökként is jól tudod használni az itt megszerzett ismereteket.

Hogyan jelentkezhetek?

Mivel a képzésre felvehető hallgatók száma korlátozott, minden évben felvételi elbeszélgetést tartunk a jelentkezőkkel. Ennek eredménye alapján dől el, ki vehet részt a képzésben.

A felvételi elbeszélgetésen az alábbi területeket véizsgáljuk:

Küldj egy emailt a sztemedia@gmail.com címre, és értesítünk a továbbiakról!

A jelentkezési határidő: 2018. május 11.

Ha valamire nem kaptál választ, írj ide: media@hung.u-szeged.hu

Szegedi Tudományegyetem Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszék, 2014-2018.